Om Succéa

Succéa AB grundades 2014 och står för nytänkande inom trafiksäkerheten. Vi har fått äran att som generalagenter för Maranello® Made in Red representera Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island för att minska antalet olyckor i trafiken samt förbättra arbetsmiljön för alla de yrkeschaufförer som befinner sig i det klimatvarierande Norden.

Sverige är idag ett av världens mest trafiksäkra länder. Som ledande aktör och förebild för många andra länder anser vi att det är viktigt att vi visar ständig fortsatt strävan och håller ögonen öppna för nya lösningar för ett fortsatt förbättrat resultat.

Med Maranello® Made in Red har vi fått möjligheten att utöka trafiksäkerheten och arbetsmiljön åt företag och organisationer med strävan mot förbättring. Glasbehandlingen ger ett extra skydd mot stenskott och skador på vindrutan vilket även gjort att vi arbetar mycket med bussbolag och andra organisationer med utsatta vindrutor.

Vi är nu i en expanderingsfas där efterfrågan växer och vi letar därför ständigt efter nya medarbetare och samarbetspartners som delar vår vision.

Söker du jobb eller letar ditt företag efter ett uppdrag som förbättrar fordonsbranschen?

Kontakta oss då på maranello@succea.se.

Kontakta oss